AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak bulmak

Kahve falında cam bardak bulmak

Kahve falında cam bardak bulmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardak bulmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya mental anlamda kendinizi en iyi şekilde ortaya koymalısınız.

Kahve falında cam bardak bulmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü cam bardak görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardak fırlatmak uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında cam su bardağı görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çatlamış cam bardak görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kupa bardak görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni cam bardak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cam bardak kırık görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir