AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru balık sürüsü görmek

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek gelirin tükeneceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yavru balık sürüsü gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Kahve falında yavru balık sürüsü görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü tavşan yavrusu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, helal rızık yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü köpek yavrusu görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kuzu sürüsü görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru köpek sürüsü görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü kedi yavrusu görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü yavru kedi görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir