AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Kahve falında köpek balığı sürüsü gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Kahve falında köpek balığı sürüsü görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında koyun sürüsü ve köpek görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü ölü köpek görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz köpek sürüsü görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında köpek sürüsünden kaçmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sürüsüyle köpek görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü köpek görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah köpek sürüsü görmek hem işinde başarılı olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir