AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürahi su içmek

Kahve falında bir sürahi su içmek

Kahve falında bir sürahi su içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yenilenme yaşayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürahi su içmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Kahve falında sürahiden su içmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında cam sürahiden su içmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürahi su içmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürahi su görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında sürahiden su dökmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine alamet eder.

Kahve falında sürahide su görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına inanılır.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir