AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahiden su içmek

Kahve falında sürahiden su içmek

Kahve falında sürahiden su içmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hastalıklarının azalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sürahiden su içmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuz sizi istediğiniz yere götürebilir.

Kahve falında bir sürahi su içmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su içmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam sürahiden su içmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında sürahiden su dökmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sürahiden su doldurmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahi su görmek şansının açılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahide su görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir