AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürahi su görmek

Kahve falında bir sürahi su görmek

Kahve falında bir sürahi su görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, gözünün yaşını sileceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulur.

Kahve falında bir sürahi su gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında bir sürahi su içmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sürahi su görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su doldurmak günü birlik tatillere çıkacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahide su görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahide su görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su sürahisi görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında içi su dolu sürahi görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir