AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şişe su vermek

Kahve falında bir şişe su vermek

Kahve falında bir şişe su vermek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şişe su vermek gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Kahve falında pet su şişesi görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında şişeyle su almak mal edineceğine, iş sahibi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında içi su dolu şişe görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişede su almak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plastik şişede su görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişeden su içmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şişe su satın almak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişeden su içmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir