Kahve falında şişe su satın almak

Kahve falında şişe su satın almak amaçlarının da gerçekleşeceğine, huzurunu kaybedeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişe su satın almak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği olasıdır.

Kahve falında şişe su satın almak hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pet şişede su görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişeyle su içmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında su şişesinden su içmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında bir şişe su içmek suç işleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişelerce su içmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şişelerce su görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir