AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik şişede su görmek

Kahve falında plastik şişede su görmek

Kahve falında plastik şişede su görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, gönül gözünün açılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, geçim derdinin biteceğine, aşının da çoğalacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik şişede su gördüyseniz:

  • Zorlama seçimler yapmak yerine kendinize biraz zaman tanıyın.

Kahve falında plastik su şişesi görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, yolculuğa yorulur.

Kahve falında plastik şişe içinde su görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik şişede su görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında plastik şişeden su içmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına delalet eder.

Kahve falında plastik şişe toplamak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş plastik şişe görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plastik şişe görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında plastik kaptan su içmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, rahatsızlık vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir