AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyle uğraşmak

Kahve falında bir şeyle uğraşmak

Kahve falında bir şeyle uğraşmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ondan faydalanacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında bir şeylerle uğraşmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sayılarla uğraşmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, iyi haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında parayla uğraşmak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedilerle uğraşmak endişelerinin son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir