AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının parasını saklamak

Kahve falında başkasının parasını saklamak

Kahve falında başkasının parasını saklamak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parasını saklamak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Kahve falında para bulmak ve saklamak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden para saklamak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastığa para saklamak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden para saklamak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında para saklamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kağıt para saklamak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para saklamak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir