AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın patladığını görmek

Kahve falında arabanın patladığını görmek

Kahve falında arabanın patladığını görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında arabanın patladığını gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kısmetin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, hayata küseceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın patladığını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında geminin patladığını görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir