AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın patladığını görmek

Kahve falında yıldızın patladığını görmek

Kahve falında yıldızın patladığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yıldızın patladığını gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Kahve falında yıldızın patladığını görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca patladığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine inanılır.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulur.

Kahve falında dağların patladığını görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek ayıplanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında topun patladığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teker patlamak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bombaların patladığını görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir