AnaSayfa / Genel / Kahve falında her şeyi ters görmek

Kahve falında her şeyi ters görmek

Kahve falında her şeyi ters görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında her şeyi ters gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edemezseniz planlarınız bozulabilir veya tadı kaçabilir.

Kahve falında her şeyin tersini görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalettir.

Kahve falında her şeyin ters gittiğini görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında her şeyi ters görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında her şeyin kırıldığını görmek kimden akıl soracağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her şeyin yok olduğunu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, yalan söylemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyin yandığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında her şeyi kırmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hergün aynı şeyi görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir