AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi korumak

Kahve falında bir şeyi korumak

Kahve falında bir şeyi korumak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunlarından arınacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi korumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında bir şeyi korumak harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanları korumak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işarettir.

Kahve falında kızını korumak gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Kahve falında babayı korumak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanını korumak sevinçli ve güzel bir haber almaya, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Kahve falında namusunu korumak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini korumak ele geçen kazancın günden güne artacağına, bundan da son derece mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir