AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek ufkunun açılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, borçlarının kapanacağına işaret eder.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek imkânların çok daha iyi olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin sizi kovaladığını görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında size aşık olan kişiyi görmek geçineceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında birinin sizi sevdiğini görmek işleri yoluna sokacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sizinle dalga geçtiğini görmek keyfinin olmayacağına, bunun da geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir