AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini korumak

Kahve falında annesini korumak

Kahve falında annesini korumak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında annesini korumak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında annesini korumak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi korumak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak ondan şifa göreceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evini korumak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına yorulur.

Kahve falında köpek yavrusunu korumak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet eder.

Kahve falında kızını korumak çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında babanı korumak kazancının katbekat artacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir