AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı korumak

Kahve falında babayı korumak

Kahve falında babayı korumak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı korumak gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında babasını korumak sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında babayı korumak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanı korumak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini korumak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini korumak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını korumak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan korumak bolluk ve bereket yaşayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir