AnaSayfa / Genel / Kahve falında namusunu korumak

Kahve falında namusunu korumak

Kahve falında namusunu korumak sahip olacağı malın faazlalığına, mevlit okutacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yaşamına bakacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namusunu korumak gördüyseniz:

  • Yeni plan, proje veya ilgi alanları sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında namusunu korumak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında namus için kavga etmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında namusunu kaybetmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği korumak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu korumak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını korumak daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamını korumak işyerini kapatacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına alamet eder.

Kahve falında kuranı koruduğunu görmek saadete ereceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir