AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını korumak

Kahve falında kızını korumak

Kahve falında kızını korumak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalettir.

Kahve falında kızını korumak gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması gerekliliği netleşiyor veya talepler bunu gerektiriyor.

Kahve falında sevdiği kızı korumak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bir kızı korumak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını korumak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Kahve falında polisin koruduğunu görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını korumak maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir