AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi gömmek

Kahve falında bir şeyi gömmek

Kahve falında bir şeyi gömmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, servet sahibi olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kazancının sürekli artacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi gömmek gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Kahve falında mezara bir şey gömmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şey gömmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi gömmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında kendi ölüsünü gömmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü bahçeye gömmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı toprağa gömmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında öldürüp gömmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir