AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey gömmek

Kahve falında bir şey gömmek

Kahve falında bir şey gömmek oldukça büyük başarılara, başka alanlara yöneleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bir şey gömmek gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi gömmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında mezara bir şey gömmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Kahve falında bir şey gömmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında bebeği diri diri gömmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa eşya gömmek yeni ev eşyaları alınacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diri adam gömmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş gömmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir