AnaSayfa / Genel / Kahve falında öldürüp gömmek

Kahve falında öldürüp gömmek

Kahve falında öldürüp gömmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında öldürüp gömmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında insan öldürüp gömmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında birini öldürüp gömdüğünü görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında birini öldürmek ve gömmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldürmek gömmek işlerini yoluna sokacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öldürüp gömmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürüp gömmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında öldürmek gömmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında adam öldürüp gömmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir