AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz kontrol altına almazsanız davranışlarınız ters etkiler yaratabilir.

Kahve falında bir şeyi toprağa gömmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mezara bir şey gömmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi gömmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir şey gömmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında dişi toprağa gömmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğü toprağa gömmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini toprağa gömmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir