AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyhin elini öpmek

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı hızlandırma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini öpmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında şeyh elini öpmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında şeyh eli öpmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhini öpmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında şeyhin elini tutmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, gülmeye hasret kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir