AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhinin elini öpmek

Kahve falında şeyhinin elini öpmek

Kahve falında şeyhinin elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yetki sahibi olacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Birazcık çaba göstererek bunun üstesinden gelebilirsiniz.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeyh elini öpmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Kahve falında şeyhin elini öpmek rahat bir hayat yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şeyh eli öpmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeyhini öpmek takdir toplayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini tutmak büyük bir projeye girileceğine, mevkie edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir