AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhini öpmek

Kahve falında şeyhini öpmek

Kahve falında şeyhini öpmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhini öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyh elini öpmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeyhini öpmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında şeyhin elini öpmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyh eli öpmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş şeyh görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir