AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhin elini tutmak

Kahve falında şeyhin elini tutmak

Kahve falında şeyhin elini tutmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, adından konuşulur olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk, görev veya planlarınızı müzakere edebilirsiniz.

Kahve falında şeyhin elini tutmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Kahve falında şeyh elini öpmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, birikim yapılacağına delalettir.

Kahve falında şeyhin elini öpmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında şeyh eli öpmek mutsuz ve huzursuz olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek dininden vazgeçmeyeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek verdiği sözleri yerine getireceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında menzil şeyhini görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir