AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyh eli öpmek

Kahve falında şeyh eli öpmek

Kahve falında şeyh eli öpmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kendi patronu olacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Kahve falında şeyh eli öpmek gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Kahve falında şeyhin elini öpmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeyhin elini öpmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine yorulur.

Kahve falında şeyh elini öpmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyh eli öpmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında şeyhinin elini öpmek hasta olacağına, zenginliğinin süreceğine işaret eder.

Kahve falında şeyhini öpmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini tutmak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir