AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak bahtının da çok parlak olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak gördüyseniz:

  • Etki yaratmanız gerekiyor.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üzüntülerini bölüşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine tutunarak uçmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balona tutunup uçmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında fareyi tutup atmak hasta ise daha kötüye gideceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dil tutulması görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir