AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye tutunup uçmak

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kafasını rahatlatacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tutunarak uçmak afiyete ereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında balona tutunup uçmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir