AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tutunarak uçmak

Kahve falında birine tutunarak uçmak

Kahve falında birine tutunarak uçmak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında birine tutunarak uçmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balona tutunup uçmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında birine tutunarak uçmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba tutuşturmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında ay ve güneş tutulması görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında dilinin tutulmasını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir