Kahve falında dil tutulması görmek

Kahve falında dil tutulması görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerin eski haline döneceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil tutulması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Kahve falında dil tutulması görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak ticaret ehli kimse olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dilin tutulması görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dilinin tutulmasını görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında tavşan tutup bırakmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek sorunlarının son bulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir