AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye karşı çıkmak

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında hakim karşısına çıkmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karşı çıkmak sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşı cinse sarılmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işarettir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karşı komşunu görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında trafikte karşıya geçmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir