AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı çıkmak

Kahve falında karşı çıkmak

Kahve falında karşı çıkmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşı çıkmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında hakim karşısına çıkmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında karşı çıkmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kimseyle konuşmayacağına delalettir.

Kahve falında bir şeye karşı çıkmak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı karşı görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yüzerek karşıya geçmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşı karşıya oturmak canla başla çalışacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana karşı yasin okumak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir