AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşı komşunu görmek

Kahve falında karşı komşunu görmek

Kahve falında karşı komşunu görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, terfi alamayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, rakiplerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında karşı komşunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Kahve falında karşı komşu görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu karşı görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşı komşunu görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşı komşuyu görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında şeytana karşı dua okumak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaymakam karşı görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek kısmetlerinin bollaşacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında karşı cinsle banyo yapmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir