AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey silmek

Kahve falında bir şey silmek

Kahve falında bir şey silmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey silmek gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Kahve falında bir şey silmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yazıyı silmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek çok büyük ses getireceğine, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında ellerini silmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında arabayı silmek ev sahibi olunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı silmek maddi konularda kayıplar olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında raf silmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet eder.

Kahve falında silmek süpürmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir