AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı silmek

Kahve falında arabayı silmek

Kahve falında arabayı silmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yüksek mevkilere getirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı silmek gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında beyaz araba silmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında araba camı silmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntılardan kurtulmaya rivayet eder.

Kahve falında arabayı silmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon silmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme silmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında burnunu sildiğini görmek temize çıkacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir