AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapı silmek

Kahve falında beyaz kapı silmek

Kahve falında beyaz kapı silmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kapı silmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında beyaz kapı silmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kapı önünü silmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere silmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında dış kapı silmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı önü silmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında kapı eşiğini silmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kapı silmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı eşiği silmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir