AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek

Kahve falında başkasının cam sildiğini görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük takdir toplanacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, isabetli adımlar atılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ölümcül hastalıklara işaret işaret eder.

Kahve falında başkasının cam sildiğini gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında cam masa silmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük camı silmek tatsızlıklar çıkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında pencere camını silmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam silmek temizlik yapmak takdir görecek pek çok iş yapacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının cam sildiğini görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında araba camı silmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin cam sildiğini görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir