AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazıyı silmek

Kahve falında yazıyı silmek

Kahve falında yazıyı silmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yazıyı silmek gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında yazıyı silmek kazalardan ve belalardan korunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazıları silmek makam ve söz sahibi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tahtası silmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına yorulur.

Kahve falında yazı tahtasını silmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yazı silmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında yazı yazıp silmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el silmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evini silmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir