AnaSayfa / Genel / Kahve falında silmek süpürmek

Kahve falında silmek süpürmek

Kahve falında silmek süpürmek maddi olarak zarar edeceğine, maddi gücünün artacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında silmek süpürmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında ev süpürmek silmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silmek süpürmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde cam silmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında mendille burnunu silmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isim silmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaleti silmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında ayna sildiğini görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamur silmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir