AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirdiğini görmek

Kahve falında saç kestirdiğini görmek

Kahve falında saç kestirdiğini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ferahlayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kestireceğini görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kestirmekten vazgeçmek uzun ve hayırlı bir ömre, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına yorulur.

Kahve falında kuaförde saç kestirmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saç kestirmeyi istemek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında saç kestireceğini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin saç kestiğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir