AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirpik kestirmek

Kahve falında kirpik kestirmek

Kahve falında kirpik kestirmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kirpik kestirmek gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında kirpiklerini kestiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik kestirmek sıkıntılarını çözeceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında kirpik kestiğini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kaş ve kirpik görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirpiğinin döküldüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında kirpiklerini yolmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirpiğinin yandığını görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirpik yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir