AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kazancın her daim artacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kafasını toparlayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda meydana gelen değişiklikler sizin için avantajlı durumlar yaratabilir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuaföre saç kestirmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaför saç kestirmek sevgi dolu haberler alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuaförde saç kestirmek keyfinin olmayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında kuaförde saç kestirdiğini görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuaföre gitmek saç yaptırmak büyük başarıların göğüsleneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kuaföre gidip saç boyatmak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir