AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının et kestiğini görmek

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek işlerin günden güne artacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının et kestiğini gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında insan eti kestiğini görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında et kestiğini görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kasabın et kestiğini görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının et kestiğini görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulur.

Kahve falında birinin et kestiğini görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Kahve falında bilek kestiğini görmek büyük başarı kazanacağına, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan kestiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir