AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten şehre bakmak

Kahve falında yüksekten şehre bakmak

Kahve falında yüksekten şehre bakmak moralinin yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, büyük zorluklar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına yorulur.

Kahve falında tepeden şehre bakmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında şehre tepeden bakmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, planlarının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten birine bakmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan bakmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir