AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehre yukarıdan bakmak

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işsiz ise işe gireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında şehri yukarıdan görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine inanılır.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak onların bir adım önüne geçeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tepeden şehre bakmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında şehre tepeden bakmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yukarıdan aşağı bakmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir