AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehre yüksekten bakmak

Kahve falında şehre yüksekten bakmak

Kahve falında şehre yüksekten bakmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında yüksekten şehre bakmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şehre yüksekten bakmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında şehre yukarıdan bakmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şehre tepeden bakmak biraz dinleneceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tepeden şehre bakmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında şehre tepeden bakmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, işinin başından ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir