AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden denize bakmak

Kahve falında tepeden denize bakmak

Kahve falında tepeden denize bakmak iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bereket ve zenginlik olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, doyasıya sefasını süreceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kendine döneceğine delalet eder.

Kahve falında tepeden denize bakmak gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden denize bakmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında denize tepeden bakmak düşmanların önlerinin açılacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlere tepeden bakmak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tepeden şehre bakmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir